خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

طرز تهیه آش ماست

طرز تهیه آش ماست

این آش خوشمزه و لذیذ یکی از انواع آش‌های اصیل ایرانی محسوب می‌شود که طرفداراین زیادی به خود جذب کرده و اصالت آش ماست به شهر شیراز برمیگردد. آش ماست را می‌توانید به عنوان غذای اصلی و یا پیش غذا سرو کنید. در ادامه به آموزش آش ماست با مجله توکا مگ همراه باشید.

 

مواد لازم آش ماست

گوشت گردن گوسفندی بدون استخوان

۶۰۰ گرم
پیاز

۱ عدد

لپه

۲/۱ پیمانه
برنج

۵۰۰ گرم

ماست ترش

۱ کیلو گرم

شوید و تلخون

۵۰۰ گرم

پیاز داغ

به میزان لازم
نعنا داغ

به میزان لازم

نمک و فلفل

به میزان لازم

مراحل پخت آش ماست

 

مرحله اول:

ابتدا لپه‌ها را از شب قبل خیس می‌کنیم و دو الی سه بار آب آن را عوض می‌کنیم تا نفخ لپه به طور کامل گرفته شود. ماست را از شب قبل یک قاشق نمک در آن می‌ریزیم و داخل یخچال می‌گزاریم.

مرحله دوم:

پیاز را خورد می‌کنیم و به همراه نمک و کمی فلفل در یک قابلمه می‌ریزیم و با روغن تف می‌دهیم و سپس گوشت گردن را به قابلمه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کمی گوشت سرخ شود و ۸ لیوان آب به آن اضافه می‌کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و بعد از اینکه به جوش آمد زیر شعله را کم کنید و بگذارید گوشت به آرامی پخته شود

مرحله سوم:

بعد ار پخته شدن گوشت آب آن را جدا کنید و کنار بگذارید و گوشت را روی حرارت بگذارید تا آب آن کشیده شود و سپس گوشت را با گوشکوب کاملا له می‌کنید.

مرحله چهارم:

یک قابلمه مناسب پخت آش بردارید و آب گوشت‌ را در آن بریزید و سپس لپه‌ها را به آن اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا لپه‌ها پخته شود.

مرحله ششم:

ترخود و شوید را بشورید و آن‌ها را خورد کنید و کنار بگذارید

مرحله هفتم:

برنج‌ها را آبکش کنید و در قابلمه بریزید تا کاملا پخته شود و کمی نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و بعد از پخته شدن برنج‌ها و لپه‌ها ، ترخون و شوید را به قابلمه اضافه کنید و ۳۰ دقیقه صبرکنید تا سبزی‌ها پخته شود.

مرحله هشتم:

گوشت‌های کوبیده شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا آش روی حرارت غلیظ‌  تر شود (حواستان باشد آش ته نگیرد)

۲۰ دقیقه زمان می‌برد که آش غلیظ شود و کمی که آش سفت شد زیر آن را خاموش کنید.

مرحله نهم:

ماست را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید با دمای محیط سازگار شود و سپس به آش اضافه کنید و هم بزنید (نیازی نیست موقع اضافه کردن ماست به آش روی حرارت باشد)

مرحله دهم:

ماست را کاملا به آش اضافه کنید و در این مرحله آش شما آماده است در یک طرف مناسب بریزید و با پیازداغ و نعنا داغ تزئین کنید و میل کنید.

نوش جان

نکات مهم در پخت آش ماست

نکات مهم در پخت آش ماست

  • در این غذا استفاده از گوشت الزامی نیست
  • از ماست آبکشی استفاده نکنید و اگر دوست دارید می‌توانید از ماشت ترش استفاده کنید

 

مچکرم که تا این لحظه با مجله توکا مگ همراه بودید و امیدواریم با این دستور پخت، یک آش ماست خوشمزه درست کنید و لذت ببرید.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

معرفی ۱۰ تا از بهترین بازیگران هالیوودی

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین