خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

معرفی ۱۲ سالاد خوشمزه و لذیذ

معرفی 12 سالاد خوشمزه و مجلسی

سالاد یکی از بخش‌های جدا نشدنی از سفره‌های مهمانی محسوب می‌شود و نقش بسیاری در رنگ و لعاب سفره شما دارد. سالادها از ترکیب متنوعی از سبزیجات‌ها و پروتئین‌ها است که هرکدام در رنگ و طعم متفاوت هستند. امروزه تنوع در ترکیب سالادها زیاد شده بنابراین اگر می‌خواهید هنر دست خود را به نمایش بگذارید، درست کردن یک سالاد خوشمزه و لذیذ برسر سفره بهترین گزینه برای شماست تا هم خودتان و هم مهمان‌ها نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید. سالاد منبع بسیاری از ویتامین و پروتئین می‌باشد که می‌تواند منبع غذایی مفید برای بدن دانست.

معرفی انواع سالاد

سالاد دارای ترکیبات متنوعی است و هرکدام از سالادها مزه و طعم متفاوتی نسبت به دیگری دارد. علاوه بر اینکه در سالادها از سبزیجات استفاده می‌شود بلکه برخی از سالادها از مرغ، گوشت، میگو و تن ماهی استفاده می‌شود. یکی از چاشنی‌های سالاد که بسیار مورد استفاده افراد قرار میگیرد سس‌هاست که به سالاد طعم بی‌نظیری می‌دهد. در ادامه به انواع سالادها می‌پردازیم.

طرز تهیه سالاد شیرین (کلم و کشمش)

طرز تهیه سالاد شیرین (کلم و کشمش)

کلم سفید ۱ عدد
هویچ ۵ عدد
کشمش پلویی بدون دم ۱ لیوان
سس مایونز ۱ لیوان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید نصف قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
پودر شوید خشک شده ۱ قاشق چایخوری
روغن کنجد یا زیتون ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری

مرحله اول:

کلم سفید را روی تخته آشپزی بگذارید و از یک طرف رشته رشته خورد کنید سپس آن را آبکشی کنید.

مرحله دوم:

هویچ‌ها را پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید. کلم، هویچ و کشمش‌ها را باهم مخلوط کنید.

مرحله سوم:

در این مرحله باید سس مخصوص این سالاد را درست کنید. ابتدا ظرفی مناسب درنظر بگیرید و داخل آن را سس مایونز بریزید، سرکه، آبلیمو و شکر را به سس اضافه کنید. سس را تا وقتی که شکر در آن به خوبی حل شد هم بزنید و سپس نمک، فلفل و شوید خشک را با سس مخلوط کنید.

مرحله چهارم:

سس را به مخلوس کلم‌ها اضافه کنید و در آخر ۱ قاشق چایخوری روغن کنجد روی سالاد بریزید و باهم مخلوط کنید و بگذارید ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال باشد و سپس سرو کنید.

 

طرز تهیه سالاد کینوا با کاهو

طرز تهیه سالاد کینوا با کاهو

کینوا پخته یک پیمانه
کاهو ۱ عدد
خیار ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱ قاشق چای‌خوری
لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم

مرحله اول:

کینواها را داخل یک ظرف پر آب بریزید و بگذارید کثیفی‌ها از آن خارج شود سپس کینوا را داخل یک قابله با مقداری آب روی نیم ساعت حرارت بگذارید و اجازه دهید آبپز بشود. بعد از پخته شدن آبکش کنید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم:

خیار، پیاز و کاهو را به اندازه و اشکال دلخواه ریز کنید. یک کاسه مناسب سالاد بردارید و کینوا، خیار، پیاز و کاهوها را داخل کاسه بریزید و باهم مخلوط کنید.

مرحله سوم:

حالا نوبت درست کردن سس می‌باشد. سس سویا، نعنا خشک، عسل، اب لیموترش، روغن زیتوننمک و فلفل همه مواد را باهم مخلوط کنید و سپس سس به دست آمده را روی سالاد بیزید و هم بزنید. سالاد کینوا شما آماده است، نوش جان.

 

طرز تهیه سالاد گوشت استیک

طرز تهیه سالاد گوشت استیک

گوشت استیک ۱۵۰ گرم
کاهو ۱ عدد
پنیر پارمیزان به میزان لازم
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ½ قاشق رنده شده

نمک، فلفل، پودر آویشن و پاپریکا

به میزان لازم

مرحله اول:

ابتدا گوشت‌ها را به صورت ورقه‌ای می‌بریم و سطح آن‌ها را بکوبید بهتر است با گوشت کوب مخصوص بکوبید ولی اگر ندارید با چنگال سطح گوشت‌ها را سوراخ کنید و بعد با گوشت کوب معمولی بکوبید تا نرم شود. بهتر است گوشت‌‌ها کمی چربی داشته باشد تا در هنگام سرخ کردم نرم بشود.

مرحله دوم:

گوشت را با نمک، فلفل، پودر آویشن و پاپریکا آغشته کنید.

مرحله سوم:

حالا نوبت درست کردن سس است. ابتدا سس مایونز و روغن زیتون را باهم مخلوط کنید و سپس سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم:

کف قابلمه را با کره چرب کنید و ورقه‌های نازک گوشت را داخل روغن بزارید و بگذارید دوطرف گوشت کاملا بپزد.

مرحله پنجم:

کاهو را ریز ریز کنید و داخل آب بخیسانید تا کثیفی آن خارج شود و سپس آبکش کنید.

مرحله ششم:

کاهو را در ظرف مورد نظر سالاد بریزید و تکه‌های گوشت را روی کاهو بگذارید و سپس سس را روی سالاد بریزید و نوش جان کنید.

 

طرز تهیه سالاد مکزیکی

طرز تهیه سالاد مکزیکی

سینه مرغ (دلخواه) ۳۰۰ گم
کلم سفید و بنفش هرکدام نصف کلم متوسط
پیاز ۱ عدد
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی ۱۰۰ گرم
پیازچه ۳ عدد
ذرت ۴ قاشق غذاخوری
هویچ رنده شده ۲عدد
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن به میزان لازم

مرحله اول:

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سینه مرغ را پیاز و کمی نمک داخل یک قابله آبپز کنید و بعد از اینکه سینه مرغ پخته شد آن را نگینی خرد کنید.

مرحله دوم:

کلم‌ سفید و بنفش را ریز ریز کنید و سپس آن‌ها را آبکش کنید.

مرحله سوم:

کلم‌های خرد شده با مرغ را در یک ظرف بریزید و پیازچه‌ها را حلقه حلقه خرد کنید و به مخلوط سالاد اشاضه کنید.

مرحله چهارم:

جعفری‌های خرد شده و هویچ رنده شده به همراه کمی نمک، آویشن و فلفل سیاه به مخلوط سالاد اضافه کنید و همه مواد را باهم مخلوط کنید.

مرحله پنجم:

برای تهیه سس سالاد مکزیکی میبایست ماست پرچرب را به همراه سس مایونز ترکیب کنید و به سالاد اضافه کنید هم بزنید و برای تزئین هم می‌توانید از گوجه گیلاسی استفاده کنید. نوش جان

 

طرز تهیه سالاد فرانسوی

طرز تهیه سالاد فرانسوی

هویچ رنده شده ۲ عدد
سیب زمینی ۲عدد متوسط
خیارشور ۱۰۰ گرم
نخودفرنگی ۱۰۰ گرم
تخم مرغ آبپز ۳عدد
مغز کاهو ۱ پیمانه
خامه صبحانه  ۱/۳ پیمانه
سس مایونز ۱/۳ پیمانه
سرکه سیب یا آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

مرحله اول:

سیب زمینی‌ را نگینی خرد کنید و هویچ‌ها را رنده کنید و آن‌ها را آبپز کنید.

مرحله دوم:

نخود فرنگی‌ها را جداگانه آبپز کنید.

مرحله سوم:

خیارشور و تخم مرغ آبپز را به صورت مکعبی کوچک خرد کنید.

مرحله چهارم:

مغز کاهو را خرد کنید و همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله پنجم:

حال نوبت درست کردن سس سالاد فرانسوی می‌باشد. در یک ظرف سس مایونز، خامه صبحانه، سرکه سیب یا آبلیمو، نمک و فلفل سیاه باهم مخلوط کنید، سس شما اماده است.

مرحله ششم:

سس مخصوص را به سالاد اضافه کنید و مخلوط کنید و سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. نوش جان

 

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی

کلم سفید و بنفش هرکدام نصف کلم متوسط
ژامبون مرغ یا گوشت نصف پیمانه
نخود فرنگی نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
هویچ ۲ تا متوسط
خیارشور نصف پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب ۴ قاشق غذاخوری
شکر نصف قاشق غذاخوری
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
کشمش (دلخواه) به میزان لازم
نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم

مرحله اول:

برای درست کردن سالاد اندونزی میبایست اول کلم‌ سفید و ینفش را به صورت خلالی خرد کنید و بشورید. سپس هویچ را با رنده درشت رنده کنید.

مرحله دوم:

ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله سوم:

اگر از کنسرو نخودفرنگی و ذرت استفاده می‌کنید دیگر نیازی به آبپز کردن ندارید ولی در غیر این صورت ذرت و نخودفرنگی را آبپز کنید و سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. همه مواد سالاد را باهم ترکیب کنید.

مرحله چهارم:

در این مرحله باید سس سالاد را درست کنیم، ابندا در یک ظرف سس مایونز، ماست پرچرب، آبلیمو، شکر، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و آویشن را باهم مخلوط کنید. سس شما آماده است.

مرحله پنجم:

سس را به ترکیب سالاد اضافه کنید و مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا کمی خنک شود. سالاد اندونزی شما آماده است، نوش جان.

 

طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

فیله مرغ ۴ عدد
کاهو چینی ۱ عدد
نان تست ۲ عدد
سیر ۲ عدد
گوجه گیلاسی به میزان لازم
پنیر پارمزان ۶ قاشق غذاخوی
آب لیموترش ۱ عدد
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون  پیمانه¼
سس مایونز  پیمانه¾
مغز گردو ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

مرحله اول:

برای درست کردن سالاد سزار ابتدا باید مرغ را درست کنید. برای تهیه مرغ سه روش وجود دارد، اولین روش می‌توانید مرغ را گریل کنید دومین روش، مرغ را آبپز کنید و سومین روش مرغ را سخاری کنید.

مرحله دوم:

فیله مرغ را ب هرروشی که دوست دارید درست کنید و کنار بگذارید. نان تست‌ها را به صورت مکعبی کوچک برش دهید و یک عدد سیر را رنده ریز بکنید و یک تابه بردارید و کمی روغن زیتون را داخل تابه بریزید و سیر را داخل تابه تف دهید تا کمی نرم شود، سپس نان تست‌ها را به تابه اضافه کنید تا با سیر مخلوط و مزه‌دار شود.

مرحله سوم:

کاهو‌ها را برش دهید و آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود.

مرحله چهارم:

برای تهیه سس سالاد سزار یک ظرف بردارید و داخل آن را سس مایونز، سس خردل و ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را باهم ترکیب کنید تا سس یکدست بشود. سس را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

مرحله پنجم:

ظرفی که برای سالاد درنظر دارید را بردارید و داخل آن را کاهو، تکه‌های نان تست و فیلمه مرغ را بریزید و مخلوط کنید سپس سس مخصوص را روی سالاد بریزید. سالاد شما آماده است نوش جان.

 

طرز تهیه سالاد روسی

طرز تهیه سالاد روسی

سیب زمینی ۵۰۰ گرم
کالباس ۵۰۰ گرم
نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
خیارشور

۲۵۰ گرمیارشور

هویچ ۱عدد
سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 مرحله اول:

برای درست کردن سالاد روسی ابتدا باید سیب زمینی را بشوریم بگذاریم تا آبپز شود. (نکته: نباید بگذاریم سیب زمینی‌ها له شود). بعد از پخته شدن سیب زمینی‌ها پوست آن‌ها را بکنید و نگینی خرد کنید.

مرحله دوم:

هویچ را می‌توانید به دوصورت در سالاد درست کنید، یا آن را خام رنده کنید یا بگذارید آبپز شود و سپس نگینی خرد کنید. کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. هویچ‌ها را درست کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم:

نخود فرنگی‌ها را به همراه کمی نمک آبپز کنید و بگذارید کنار تا خنک شود.

مرحله چهارم:

کالباس و خیارشور را به صورت مکعبی خرد کنید. یک ظرف بردارید و همه این مواد را باهم مخلوط کنید.

مرحله پنجم:

برای تهیه سس یک ظرف بردارید و سس مایونز با شوید خشک و کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید تا سس یکدست شود، سپس سس را به سالاد اضافه کنید و مخلوط کنید. اجازه دهید ۲ ساعت در یخچال بماند تا خنک شود. سالاد شما آماده است نوش جان.

 

طرز تهیه سالاد پاستا

طرز تهیه سالاد پاستا

پاستا ۲۵۰ گرم
نخود فرنگی آبپز ۱۰۰ گرم
هویچ رنده شده ۱عدد
فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد
ذرت ۱۰۰ گرم
خیارشور ۶ عدد
ماست پرچرب ۲۵۰ گرم
سس مایونز ۲۰۰ گرم
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاب ۱ قلشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مرحله اول:

برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا پاستا‌ها را در یک قابله پر از آب بریزید و بگذارید روی حرارت زیاد تا آب بجوش بیاید و پاستا نرم شود سپس آبکشی کنید و بگذارید کمی خنک بشود.

مرحله دوم:

فلفل دلمه و خیارشور‌ها را نگینی خرد کنید و یک ظرف بردارید و نخود فرنگی آبپز یا کنسروی، هویچ رنده شده، ذرت آبپز یا کنسروی و پاستا‌های پخته شده را باهم ترکیب کنید.

مرحله سوم:

حالا نوبت درست کردن سس سالاد است، یک ظرف بردارید و سس مایونز، ماست پرچرب، سس خردلف سس کچاب، روغن زیتون، پودر پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه باهم مخلوط کنید تا سس یکدست بشود و سس سالاد شما آماده است.

مرحله چهارم:

سس را به سالاد اضافه کنید و بایکدیگر مخلوط کنید. سالاد پاستا شما آماده است فقط باید آن را ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود، نوش جان.

 

طرز تهیه سالاد تن ماهی 

طرز تهیه سالاد تن ماهی 

کنسرو تن ماهی ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
نخود فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
خیارشور ۴ عدد
شوید تازه ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز به میزان لازم
پیازچه به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

مرحله اول:

برای درست کردن این سالاد لذیذ و خوشمزه، ابتدا سیب زمینی‌ها را بشورید و در یک قابله پر از آب روی حرارت زیاد بگذارید تا پخته شود. (نکته: حواستان باشد سیب زمینی‌ها له نشود)

مرحله دوم:

کنسرو تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل آبجوش بگذارید تا کاملا بجوشد.

مرحله سوم:

خیارشور‌ها را نگینی خرد کنید. پیازچه و شوید تازه را ریز ریز خرد کنید و در یک ظرف بریزید.

مرحله چهارم:

سیب زمینی بعدد از پخته شدن آن‌ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم:

هنگامی که زمان جوشیدن تن ماهی تمام شدف روغن اضافی آن را خارج کنید و سپس تن ماهی را به مواد سالاد اضافه کنید.

مرحله ششم:

سیب زمینی، نخودفرنگی، تن ماهی، پیازچه، شوید، سس مایونز با کمی نمک و فلفل همه مواد را باهم مخلوط کنید و حدود ۲ ساعت بگذارید در یخچال تا خنک شود. سالاد شما آماده است، نوش جان.

 

طرز تهیه سالا یونانی

طرز تهیه سالا یونانی

کاهو ۱ عدد
پنیر فتا یک لیوان فرانسوی دسته‌دار
پیاز بنفش ۱ عدد
زیتون سیاه بدون هسته به میزان لازم
فلفل دلمه‌ای رنگی ۱ عدد
گوجه گیلاسی ۱۰ عدد
خیار ۱ عدد
پونه خشک ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
لیموترش ۱عدد
سرکه بالزامیک ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مرحله اول:

برای درست کردن سالاد یونانی ابتدا باید کاهو‌ها را بشورید و در اندازه دلخواه خرد کنید، سپس زیتون‌ها را حلقه حلقه خرد کنید، پیاز را خلالی خرد کنید، گوجه گیلاسی را از وسط نصف کنید، خیار را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید و پنیر را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید. همه مواد را در یک ظرف مخلوط کنید.

مرحله دوم:

سالاد را با شوید خشک و کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید و سرکه بالزامیک به همراه آب لیمو ترش تازه ترکیب کنید و روی سالاد بریزید و بگذارید داخل یخچال تا کمی خنک شود. سالاد شما آماده است. نوش‌جان

 

طرز تهیه سالاد نودل

طرز تهیه سالاد نودل

نودل سبزیجات ۱عدد
مغز کاهو ۱عدد
خیارشور ۶عدد
کالباس ۳ ورق
زیتون بی هسته نصف پیمانه
کنسرو ذرت نصف پیمانه
پیازچه ۳ شاخه
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
سس فرانسوی ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

مرحله اول:

برای تهیه این سالاد خوشمزه و رژیمی ابتدا مغزکاهو را به صورت یکدست و در اندازه دلخواه خرد کنید.

مرحله دوم:

ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید

مرحله سوم:

پیازچه را در اندازه کوچک خرد کنید و زیتون‌ها را حلقه حلقه خرد کنید.

مرحله چهارم :

نودل را در آب‌جوش به همراه ادویه مخصوص خود بپزید و آبکش کنید.

مرحله پنجم:

در یک ظرف موردنظر همه مواد را باهم مخلوط کنید و سس مایونز و سس فرانسوی را به سالاد اضافه کنید و باهم مخلوط کنید و به آهستگی هم بزنید.

مرحله ششم:

برای اینکه سالاد شما طعم بی‌نظیری بگیرد بهتر است آن را یک روز در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها مواد به خورد یکدیگر بگیرد. سالاد شما آماده است، نوش جان.

 

امیدوارم این مطالب برای شما مفید باشد.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

بهترین سریال‌های کمدی در دنیا

خواندن مطلب بعدی ←

مکان‌های تفریحی در ایران مناسب برای فصل تابستان

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین