خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی

کیک‌های شکلاتی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که طرفداران زیادی در جهان دارد و که به عنوان دسر و میان وعده سرو می‌شود. در بخش آشپزی توکا مگ قصد داریم کیک شکلاتی را مرحله به مرحله برای شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی

آرد

۱ پیمانه
شکر

نصف پیمانه

تخم مرغ

۳ عدد
شکلات تخته‌ای

۶۰ گرم

پودر کاکائو

۳ قاشق غذاخوری
شیر گرم

 ۲/۳ لیوان

بکینگ پودر

۱ قاشق مربا خوری
وانیل

۱/۲ قاشق چای خوری

روغن مایع

۱/۲ لیوان
کره ۱۰۰ گرم

 مراحل پخت کیک شکلاتی

مرحله اول:

ابتدا آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو را باهم مخلوط کنید و سپس ۲ تا ۳ مرتبه الک کنید تا سبک شود.

مرحله دوم:

شکلات تخته‌ای را در یک کاسه خورد کنید و روی بخار کتری یا سماور بگذارید کاملا آب شود.

مرحله سوم:

یک کاسه بزرگ بردارید، شکر و کره به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشود سپس تخم مرغ‌ها را در کاسه بشکنید و همه مواد را با همزن به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه هم بزنید.

مرحله چهارم:

شیر را به کاسه اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا حدی که تمام مواد باهم یکدست شود و سپس شکلات تخته‌ای آب شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم:

پس از اینکه همه مواد با هم مخلوط شد، آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید و این کار را تا زمانی که آرد تمام شود ادامه دهید و هنچنین هم زدن مواد را تا زمانی ادامه دهید که مواد به خوبی مخلوط شود و توجه کنید که مواد کیک گلوله گلوله نشود و کاملا صاف باشد.

مرحله ششم:

قابلمی که مدنظر دارید را چرب کنید و کمی آرد را داخل قالب بپاشانید و برگردانید تا آرد اضافی از قالب خارج شود. این کار باعث می‌شود کیک قالبی از قالب دربیاید و مواد را داخل قالب بریزید.

مرحله هفتم:

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و روشن کنید تا فضای داخلی فر گرم شود. (۱۵ دقیقه قبل فر را روشن کنید)

مرحله هشتم:

مایع کیک را حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید و حواستان باشد که کیک نسوزد. در آخر کیک را با خلال دندان تست کنید اگر به خلال مواد کیک نچسبید کیک شما پخته است. پس از اینکه کیک پخته شد بگذارید کیک کمی خنک شود و سپس می‌توانید آن را با خامه قنادی یا گاناش شکلاتی تزئین کنید و میل کنید.

نکات مهم در پخت کیک شکلاتی

نکات مهم در پخت کیک شکلاتی 

  • اگر دوست دارید که کیک شما طعم قهوه بدهد، به مواد مقداری پودر اسپرسوی فوری اضافه کنید.
  • مواد را چشمی نریزید به مقداری که در دستور عمل گفته شده اضافه کنید.
  • برای اینکه بفهمید کیک کاملا پخته شده خلال دندان را در کیک فرو ببرید و اگر مواد به خلال نچسبید، کیک شما آماده خارج کردن از فر می‌باشد.
  • کیک شکلاتی را می‌توانید با خامه قنادی یا گاناش شکلاتی تزئین کنید.
  • بگذارید اول کیک خنک شود و سپس کیک را تزئین کنید (اگر عجله دارید می‌توانید کیک را در یخچال بگذارید)

 

مچکرم تا این لحظه با توکا مگ همراه بودید، امیدوارم با این دستور پخت کیک شکلاتی دلخواه خود را بپزید و نوش‌ جان کنید.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

طرز تهیه پنکیک صبحانه

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه پلو شوشتری

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین