خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

طرز تهیه کباب ترش شمالی

طرز تهیه کباب ترش شمالی

کباب ترش یکی از غذاهای پر طرفدار و لذیذ ایرانی است که اصلیت آن برمیگردد به شمال مخصوصا گیلان و جزء یکی از پرطرفدارترین غذاهای شمالی که طعمی لذیذ و دلچسبی دارد محسوب می‌شود. کباب ترش مثل همه غذاهای شمالی مزه‌ای ترش دارد. در بخش آشپزی توکا مگ قصد داریم طرز تهیه یک کباب ترشی مجلسی خوشمزه آموزش دهیم، باما همراه باشید.

مواد لازم کباب ترش شمالی

 گوشت گوسفندی یا گوساله  ۱ کیلو
 پیاز  ۱ عدد
رب انار  ۴ قاشق غذاخوری
 مغز گردو  ۱۰۰ گرم
سبزی‌های معطر (جعفری، ترخون، گیشنیز، مرزه، چوچاق)  ۲ قاشق غذاخوری
 سیر  ۲ حبه
نمک، فلفل  به میزان لازم

مراحل پخت کباب ترش شمالی

 مرحله اول:

ابتدا گوشت‌ها را به صورت کبابی تیکه تیکه کنید و کنار بگزارید.

مرحله دوم:

پوست پیاز را بکنید و آن را با رنده ریز، رنده کنید.

مرحله سوم:

گردوها را آسیاب کنید و به پیاز‌ها بیفزایید. سپس رب انار را به آن‌ها اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مخلوط شود.

مرحله چهارم:

در این مرحله سبزی‌ها را کاملا بشورید و آنها را خورد کنید و به مخلوط پیاز، گردو، رب انار اضافه کنید. اگر از سبزی‌های شمالی مانند خلواش، بینه و چوچاق برای کباب ترش استفاده کنید، طعم لذیذی را تجربه خواهید کرد.

مرحله پنجم:

مقداری سیر را رنده کنید و با فلفل به سس تهیه شده اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم:

تکه‍‌های گوشت را در سس بریزید وبا دست خود هم بزنید تا سس به خورد گوشت‌ها برود. در ظرف را بپوشانید و حدود ۴-۵ ساعت بگذارید در یخچال تا استراحت کند. اگر دوست دارید گوشت‌ها ترد تر بشود یک کیوی را رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید.

مرحله هفتم:

گوشت‌های طعم دار شده را به سیخ بکشید ودر کنارش چند عدد گوجه را بشورید و آنها را کبابی کنید و در کنار کباب ترش خود میل کنید

نکات مهم در پخت کباب ترش شمالی

  • می‌توانید به جای رب انار از رب نارنج استفاده کنید. توجه داشته باشید که رب نارنج بسیار ترش است و آن را کم استفاده کنید.
  • نمک را وقتی به کباب اضافه کنید که روی زغال گذاشتید و گوشت‌ها کمی خود را گرفتند این کار باعث می‌شود گوشت‌ها ترد تر بشود.
  • در کباب کردن گوشت‌ها حواستان باشد که شعله آتیش زیاد نباشید، چون اگر آتیش تند باشد رب انارهای روب گوشت‌ها می‌سوزد.
  • به جای کباب کردن زغال‌ها می‌توانید آن را در ماهیتابه بچینید و بگذارید پخته شود.
  • در مخلوط سس رب انار می‌توانید کمی روغت زیتون برای نرمی گوشت‌ها استفاده کنید.
  • هرچقدر کباب ترش فلفلی تر باشد، لذیذتر می‌شود.
  • کباب ترش را آبدار از روی آتیش بردارید، نباید بسوزد.

 

مچکرم که تا این لحظه با توکا مگ همراه بودید، امیدوارم شما با این دستورعمل لذیذ ترین کباب را درست کنید و درکنار خانواده و دوستان میل کنید و لذت ببرید.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

مناطق تفریحی شمال کشور کدامند؟

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه چلوگوشت

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین