خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی به سبک رستوران‌ها

پیتزا یکی از غذا‌های مورد علاقه تمام سنین می‌باشد و این غذا طرفداران خود را دارد. پیتزا برای اولین بار در قرن دهم میلادی در ایتالیا به ثبت رسید و به عنوان یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین غذا محسوب می‌شود. در این مقاله قصد داریم به طرز تهیه پیتزا مخلوط بپردازیم، بنابراین اگر شما دوست داریم یک پیتزا مخلوط خوشمزه در خانه درست کنید، پس تا انتهای این مقاله با توکا مگ همراه باشید.

مواد لازم پیتزا مخلوط

نکته: در پیتزا مخلوط، هرکدام از موادی را دوست نداشتید، می‌توانید حذف کنید یا به‌ عنوان جایگزینی برای آن، از ماده‌ی اولیه‌ی دیگری استفاده کنید.

گوشت چرخ کرده

۱۰۰ گرم
سینه مرغ

۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌‌ای رنگی

۳ قاشق غذاخوری
قارچ

۲۰۰ گرم

ذرت

۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا

به میزان لازم

گوجه

۱ عدد
روغن

به میزان لازم

زیتون سیاه

به میزان لازم
سس کچاب

۱ قاشق غذاخوی

خمیر پیتزا

۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا به میزان لازم

مراحل پخت پیتزا مخلوط

مرحله اول:

برای درست کردن مواد پیتزا اول از همه سینه مرغ را نگینی تیکه تیکه کنید و در ماهیتابه با (روغن، نمک، فلفل) تف دهید و یک لیوان آب جوش در آن بریزید و بگذارید کامل پخته شود.

مرحله دوم:

پیاز را خلالی کرده و با روغن کافی و کمی زردچوبه تف دهید تا نرم و طلایی شود.

مرحله سوم:

گوشت چرخ کرده را به پیاز تف داده شده اضافه کنید و اجازه بدید رنگ گوشت تغییر کند بعد از آن  (نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا) به گوشت اضافه کنید و هم بزنید. ‌

مرحله چهارم:

قارچ را با کمی آبلیمو تف بدهید تا سیاه نشوید و بگذارید آب قارچ‌ها به طور کامل خشک شود.

مرحله پنجم:

ذرت‌ها را آیپز کنید، فلفل دلمه‌های رنگی و گوجه را نگینی خورد کنید و زیتون‌ها را حلقه حلقه خورد کنید و کنار بگذارید.

مرحله ششم:

سس مخصوص پیتزا یا همان سس کچاپ را بر روی خمیر بریزید و به طور کامل به سطح خمید پخش کنید.

مرحله هفتم:

بعد از اینکه سس را به سطح خمیر پخش کردید، گوشت چرخ کرده را برروی آن بریزید و به ترتیب مرغ تف داده شده، قارچ، فلفل دلمه، ذرت، گوجه، زیتون را بر روی خمیر پراکنده بریزید و پخش کنید.

مرحله هشتم:

ادویه ها که شامل (نمک ، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن) می شود را روی مواد بریزید. سپس روی مواد را پنیر پیتزا بریزید میزان پنیر پیتزا به دلخواه شما می باشد.

مرحله نهم:

پیتزای شما آماده است و تنها باید آن را بپزید. برای انجام این کار باید فر را از قبل به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس پیتزا را در فر قرار داده و بگذارید تا به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر بماند و کاملا پخته شود.

نکته‌های مهم برای خوشمزه تر شدن پیتزا

نکته‌های مهم برای خوشمزه تر شدن پیتزا

  • برای اینکه خمیر پیتزا شما درون فر خشک نشود می‌توانید یک کاسه آب برای جلوگیری از این اتفاق همراه پیتزا درون فر بگذارید تا رطوبت ایجاد کند.
  • برای اینکه رویه گیتزا طلایی شود، در ۲ دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
  • برای پیتزا مخلوط می‌توانید از سوسیس و کالباس هم استفاده کنید.

مچکرم که تا این لحظه با مجله توکا مگ همراه بودید و امیدواریم با این دستور پخت، یک پیتزا مخلوط خوشمزه درست کنید و لذت ببرید.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

دریاچه‌های زیبای ایران در کجا قرار دارند؟

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه دلمه برگ مو

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین