خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو

طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو

پاستا چیکن آلفردو به عنوان یک غذای جذاب و همه پسند شناخته می‌شود که هرکسی می‌تواند به راحتی آن را در خانه درست کند. سس مخصوص و خوشمزه (سس آلفردو) طرفداران زیادی به خود جذب کرده که روز به روز بیشتر می‌شوند. شما با تهیه مواد لازم می‌توانید خوشمزه ترین پاستا را سرو کنید، حال در این مقاله قصد داریم به بررسی طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ بپردازیم.

مواد لازم پاستا چیکن آلفردو

پاستا ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
خامه به میزان لازم
جعفری ۱/۶  پیمانه
آرد ۲ قاشق غذاخوری سرپر
روغن زیتون به میزان لازم
پنیر پارمزان یک پیمانه
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا به میزان لازم

مراحل پخت پاستا چیکن آلفردو

 

مرحله اول:

ابتدا سینه مرغ را شسته و به صورت مکعبی یا نواری نازک تیکه تیکه کنید و بعد با روغن زیتون ، فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید و ماساژ دهید تا کاملا ادویه‌ها به خورد مرغ برود و روی آن را سلفون بکشید و حدود ۱ ساعت به آن استراحت بدهید.

مرحله دوم:

قارچ‌ها را ورقه‌ای خورد کنید و با شعله زیاد که دقارج آب نندازد و با روغن تف دهید تا به خوبی سرخ شود ( برای اینکه قارچ‌ها سیاه نشود یک مقدار آبلیمو به آن اضافه کنید)

مرحله سوم:

یک تابه بردارید و مقداری روغن و کره را در آن ذوب کنید و بعد مرغ‌های مزه دار را خوب تف دهید که کاملا سرخ شود.

مرحله چهارم:

در یک تابه مقداری کره بریزید تا ذوب شود و سپس ۲ حبه سیر را ریز ریز رنده کنید و در کره آب شده تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

مرحله پنجم:

شیر و خامه را هم ترکیب کنید و به سیر و کره اضافه کنید و به خوبی تف دهید تا باهم مخلوط شود. (تند تند هم بزنید تا خامه گگلوله گلوله نشود)

مرحله ششم:

در مرحله بعد آرد را نمه نمه به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله گلوله نشود.

مرحله هفتم:

پنیر پارمزان را به این ترکیب اضافه کنید. نکته این است که آرام آرام پنیر را به مایع اضافه کنید و توجه کنید که سس غلیظ نشود.

مرحله هشتم:

نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا به سس اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله نهم:

این مرحله به خودتان بستگی دارد، اگر دوست دارید می‌توانید جعفری را خورد کنید و به این سس اضافه کنید که جعفری طعم خوبی به پاستا می‌دهد.

مرحله دهم:

یک قابلمه را پر آب کنید و بگذارید به جوش بیاید و بعد مقداری روغن و نمک به آن اضافه کنید.

مرحله یازدهم:

پاستا را در آبجوش بریزید و بگذارید کاملا نرم شود.

مرحله دوازدهم:

در این مرحله مرغ‌های تف داده شده را به سس اضافه کنید یا اگر نمی‌خواهید مرغ به پاستا اضافه شود می‌توانید مرغ‌ها را به طور جداگانه روی پاستا بگذارید.

مرحله سیزدهم:

قارچ‌ها را به سس اضافه کنید.

مرحله چهاردهم:

پاستا های پخته شده را آبکش کنید و پاستا های آبکش شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا ها برود.

مرحله پانزدهم:

وقتی غذا به غلظت دلخواهتان رسید، شعله را خاموش کرده و پاستا را درون ظرف مورد نظر برای سرو بریزید.

نکات مهم در پخت پاستا چیکن آلفردو

نکات مهم در پخت پاستا چیکن آلفردو

  • سرو پاستا پس از افزودن به سس بلافاصله باید آن را سرو کنید در غیر این صورت سس آلفردو می ماسد و ظاهر و طعم جذابی نخواهد داشت.
  • اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید.
  • استفاده از آب پاستا پخته شده به رقیق تر شدن و خوشمزه شدن سس کمک می‌کند.

مچکرم که تا این لحظه با مجله توکا مگ همراه بودید و امیدواریم با این دستور پخت، یک پاستا چیکن آلفردو خوشمزه درست کنید و لذت ببرید.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

طرز تهیه آش ماست

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه فلافل آبادانی

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین