خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

طرز تهیه همبرگر خانگی

طرز تهیه همبرگر خانگی

افرادی که غذاهای فست فودی را دوست دارند قطعا یکی از غذاهای مورد علاقشون همبرگر می‌باشد. این غذای خوشمزه طرفداران زیادی دارد که می‌توانیم با کمک این مقاله یکی از خوشمزه ترین برگرها را درست کنید و لذت ببرید، با توکا مگ همراه باشید.

مواد لازم همبرگر

گوشت گوساله چربی دار

 ۵۰۰ گرم
 تخم مرغ

 ۱ عدد

 پیاز بزرگ

 ۱ عدد
 سیر

 ۲ حبه

 آرد سوخاری

 ۲ قاشق غذاخوری
 نمک، فلفل سیاه، پودرسیر، پاپریکا

 به میزان لازم

مراحل پخت همبرگر خانگی

مرحله اول:

در مرحله اول باید پیاز را در میکسر بندازید یا آن را با رنده ریز، رنده کنید و سپس آب پیاز را به خوبی بگیرید و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و به خوبی ورز دهید.

مرحله دوم:

سپس به مخلوط گوشت و پیاز، سیر رنده شده را اضافه میکنیم (سیر را با رنده ریز رنده کنید) و به آن تخم مرغ و ادویه‌ها (نمک و فلفل سیاه) اضافه میکنیم و به خوبی ورز می‌دهیم تا همه مواد با هم مخلوط شود.

مرحله سوم:

اگر دیدید مایه همبرگر شل و منسجم نبود ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری به آن اضافه می‌کنیم، دقت کنید زیاد پودر سوخاری نریزید زیرا باعث خشک شدن همبرگر می‌شود.

مرحله چهارم:

حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مخلوط به دست آمده را به خوبی ورز دهید و اندازه یک پرتقال مایع بردارید و شکل دهید و همبرگرها را یک ساعت داخل فریز بگذارید تا استراحت کند.

مرحله پنجم:

برای پختن همبرگرها می توانید از دو روش استفاده کنید. روش اول در منازل استفاده از روغن و سرخ کردن همبرگر است ولی اگر در منزل گریل دارید حتما همبرگرها را گریل کنید. گریل کردن باعث می شود که همبرگرها علاوه بر اینکه کوچک و جمع نشوند ، آبدار نیز باشند.

مرحله ششم:

همبرگرهای خوشمزه شما آماده است، آنها را به همراه گوجه و کاهوی خرد شده و سس دلخواه میل نمایید.

نکات مهم در پخت همبرگر

نکات مهم در پخت همبرگر

  • گوشت مناسب برای تهیه همبرگر بهتر است ۸۰% گوشت و ۲۰% چربی باشد.
  • از گوشت چرخ کرده تازه استفاده کنید.
  • ۱۰ دقیقه برای پخت همبرگر کافی است. زیرا اگر زیاد توی روغن سرخ شود یک تکه گوشت خشک و شکننده حاصل می‌شود.
  • از ادویه‌های مختلف مانند فلفل سیاه تازه، پاپریکا و پودر سیر برای خوشمزه شدن همبرگر استفاده کنید.
  • می‌توانید نان همبرگر را به مدت کوتاه داخل روغن یا کره داغ قرار دهید تا طعم بهتری بگیرد.
  • در هنگام سرخ کردن همبرگر اصلا آن‌ها را فشار ندهید، زیرا باعث خارج شدن آب و طعم آن می‌شود.

 

مچکرم تا این لحظه با توکا مگ همراه بودید، امیدوارم با این دستور پخت همبرگر دلخواه خود را بپزید و نوش‌ جان کنید.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

طرز تهیه کیک وانیلی

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه پنکیک صبحانه

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین