خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

طرز تهیه مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ شکم پر یکی از غذای‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی بوده که اگر قصد این را دارید مهمان و خانواده خود را هیجان زده کنید، مرغ شکم پر یکی از گزینه‌های خوشمزه و خاص برای سفره شما است. مواد داخل مرغ شکم با استفاده از موادهای متنوعی پخته می‌شود. در بخش آشپزی توکا مگ می‌خواهیم طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر را آموزش دهیم، با ما همرا باشید.

مواد لازم مرغ شکم پر

مرغ متوسط

 ۱ عدد
 پیاز

 ۲ عدد

سبزیجات معطر

 ۲۰۰ گرم
 مغز گردو

 نصف پیمانه

رب انار

 ۵ قاشق غذاخوری
 سیر

 ۳ حبه

 رب گوجه فرنگی

 ۱ قاشق غذاخوری
 زرشک

 ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده

 ۲ قاشق غذاخوری
 آلو

۵ تا ۸ عدد

آب لیموترش

 ۱ قاشق غذاخوری
 روغن

 به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه

 به میزان لازم

مراحل پخت مرغ شکم پر

مرحله اول:

ابتدا پیاز‌ها را نگینی خورد کنید و سپس درون یک ماهیتابه روغن بریزد و پیاز‌ها را در روغن تف دهید، بعد از اینکه پیازها طلایی و سبک شد به آن کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تف دهید.

مرحله دوم:

سبزیجات‌ها را که شامل جعفری، گشنیز، شنبلیله و پونه می‌شوند را ساطوری خورد کنید و به ماهیتابه اضافه کنید و به خوبی تف دهید این کا را تا زمانی ادامه دهید که سبزی‌ها تبخیر شود و رنگ شان تغییر کند.

مرحله سوم:

پس از تف دادن سبزیجات‌ها، گردو‌ها را خرد کنید و با آلو، زرشک، ۲ عدد سیر خرد شده و زعفران دم کرده به تابه اضافه کنید و مواد را تف دهید تا کاملا باهم مخلوط شوند.

مرحله چهارم:

پس از ترکیب شدن مواد، رب گوجه فرنگی و رب انار و آب لیموترش را به تابه اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه تفت دادن تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله پنجم:

پس از شستشو و تمیز کردن مرغف نوبت میرسه به طعم دار کردن آن. توجه کنید که هنگام تمیز کردن مرغ پوست آن را نکنید.

مرحله ششم:

سیر باقیمانده را رنده کنید و سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، دارچین و هرنوع ادویه دیگری که دوست داریم را به سیر اضافه می کنیم و باهم ترکیب کنید. این مواد را به تمامی قسمت‌های بیرونی و داخلی مرغ ماساژ دهید تا مرغ طعم‌دار و مزه دار شود.

مرحله هفتم:

تمام موادی که درست کردید به داخل شکم مرغ بریزید و شکم مرغ را با را یا بدوزید یا با خلال دندان کاملا ثابت کنید و در یک ظرف با مقداری هویج، سیب زمینی و پیاز را به صورت درشت خرد کنید سپس مرغ را روی سبزیجات قرار دهید و نصف استکان آب هم داخل ظرف بریزید. ظرف را به مدت ۲:۳۰ تا ۴ ساعت در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا مرغ به طور کامل بپزد.

مرحله آخر

بعد از این که مرغ کاملا پخته شد می‌توانید در ظرف با هویچ، ضرت، نخودفرنگی آن را تزئیین و میل کنید.

نکات مهم در پخت مرغ شکم پر

نکات مهم در پخت مرغ شکم پر

  • هر نیم ساعت یک بار مقداری از لعاب را بر روی مرغ برزید تا خشک نشود
  • مرغ شکم پر را می‌توانید با سبزی شمالی درست کنید
  • فلفل دلمه ای ، هویج و گوجه طعم لذیذی به مرغ شما می‌دهد.
  • هر نیم ساعت یک بار با قلمو روی مرغ خود را با کره و زعفران دم کرده بمالید

 

مچکرم که تا این لحظه با مجله توکا مگ همراه بودید و امیدواریم با این دستور پخت، یک مرغ شکم پر خوشمزه درست کنید و لذت ببرید.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

طرز تهیه خورشت قیمه

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی جاافتاده و مجلسی

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین