خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

طرز تهیه فلافل آبادانی

طرز تهیه فلافل آبادانی

فلافل یکی  از غذاهای محبوب شهر آبادان که بسیار خوشمزه و لذیذ می‌باشد در بین مردم یکی از پرطرفدار ترین غذاها محسوب می‌شود. فلافل آبادان به تندی آن معروف است که شما می‌توانید تندی آن را به دلخواه کم و زیاد کنید. در این مقاله درباره طرز تهیه فلافل آبادانی صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم فلافل آبادانی

نخود

۳۰۰ گرم
پیاز

۲ عدد

تخم گشنیز

۱ قاشق چایخوری
پودر زیره یا سیاه

به میزان لازم

سیر

۳ حبه
جعفری

۵۰ گرم

سیب زمینی

۱ عدد کوچک
لیمو ترش

۱ عدد متوسط

زردچوبه، نمک، فلفل سیاه

به میزان لازم
ادویه مخصوص فلافل

۱ قاشق غذاخوری

روغن

به میزان لازم

مراحل پخت فلافل آبادانی

 

مرحله اول:

ابتدا باید نخودها ترجیحا از روز قبل خیس کنید و هرچقدر این نخدها بیشتر در آب خیس باشد فلافل‌ها پخت بهتری نیز دارد. (خیساندن نخود در آب باعث می‌شود نفخ نخود گرفته شود)

مرحله دوم:

برای تهیه مایع فلالف میبایست نخود، جعفری ، سیر ، پیاز ، پودر تخم گشنیز ، سیب زمینی و زیره داخل میکسر یا چرخ گوشت بریزید تا مایع فلافل به خوبی میکس شود. (ریختن جعفری اختیار است) و (استفاده از چرخ گوشت برای میکس کردن گزینه بهتری است)

مرحله سوم:

آب لیمو ترش را به خوبی بگیرید و از صافی رد کنید و سپس آب لیمو ترش صاف شده را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه ، ادویه مخصوص فلافل و زردچوبه به مایه فلافل اضافه کنید.

مرحله چهارم:

پس از اضافه کرن طعم دهنده ها یک بار دیگر تمام مواد را چرخ یا میکس کنید. پس از چرخ یا میکس کردن به مدت ۵ دقیقه با دست مایع را خوب ورز دهید.

مرحله ششم:

مایع آماده شده بهتر است ۱ الی ۲ ساعت در یخچال باشد تا منسجم تر شود.

مرحله هفتم:

یک ظرف گود مانند شیر داغ کن بردارید و روغن را به اندازه‌ی بریزید تا فلافل‌ها در روغن شناور باشند.

مرحله هشتم:

در این مرحله قالب فلافل زن را از مایه فلافل پر کنید و با پشت قاشق مایه را خوب فشار دهید تا در هنگام سرخ کردن از هم باز نشود. فلافل‌های قالب زده را مستقیم داخل روغن بریزید و اجازه دهید کاملا سرخ شود.

مرحله نهم:

فلافل‌ها را بعد از سرخ شدن از روغن بردارید و روی توری فلزی یا دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن‌های اضافی آن بهخوبی گرفته شود.

مرحله دهم:

فلافل‌های خوشمزه و لذیذ شما آماده خوردن است که می‌توانید به همراه نان باگت ، گوجه فرنگی ، خیارشور و کاهوی خرد شده سرو کنید. در کنار فلافل می توانیم از سس انبه یا سس کچاپ استفاده کنیم.

نکات مهم در پخت فلافل آبادانی

نکات مهم در پخت فلافل آبادانی

  • از ظرف کوچک و گود استفاده کنید تا روغن کمتری در پخت فلافل استفاده شود و هم باعت پخت بهتر مغز فلافل می‌شود.
  • نخود باید کاملاً خیس‌خورده و خام باشد.
  • نخود را خوب خیس کنید و آن را حداقل ۲ بار چرخ کنید. استفاده از بیکینگ‌پودر هم باعث می‌شود که فلافل بافت پوک و سبکی پیدا کند.

 

مچکرم که تا این لحظه با مجله توکا مگ همراه بودید و امیدواریم با این دستور پخت، یک فلافل آبادانی خوشمزه درست کنید و لذت ببرید.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو

خواندن مطلب بعدی ←

مکان‌های تفریحی مناسب در فصل زمستان

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین