خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی‌های پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که برای انواع مراسم‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. شیرینی کشمشی طرز تهیه آسان و مواد اولیه قابل دسترسی دارد که افراد می‌توانند این شیرنی خوشمزه را به آسانی در خانه درست کرده و نوش جان کنند. ما در بخش آشپزی توکا مگ، قصد داریم طرز تهیه شیرنی کشمشی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم پخت شیرینی کشمشی

آرد سفید قنادی ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۳/۲ لیوان
کره ۸۰ گرم
کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
اسانس وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری

مراحل پخت شیرینی کشمشی

مرحله اول:

برای پخت شیرین کشمشی، ابتدا تخم‌مرغ و کره را بیرون از یخچال می‌گذاریم تا با دمای محیط سازگار شود و سپس یک کاسه بزرگ برمی‌داریم و کره، اسانس وانیل و پودر قند را باهم ترکیب می‌کنیم تا خمیری کرم رنگ به دست بیاید.

مرحله دوم:

تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید و با مواد به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله سوم:

آرد را دو تا سه بار الک کنید تا سبک شود و سپس بعد از الک کردن کم کم به مواد اضافه کنید و همین حین که آرد را به مواد اضافه می‌کنید با دور تند همزن مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم:

کشکش پلویی‌ها را تمیز کنید و بشورید و به مدت ۲۰ دقیقه در آب سرد بخیسانید و اگر می‌خواهید که کشمش‌ها درون خمیر فرو نرود بعد از این که کشمش‌ها را آبکشی کردید در آرد بغلتانید و مخلوط کنید.

مرحله پنجم:

کشمش‌ها را به مواد کیک اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید تا کشمش به تمام نقاط خمیر برسد.

مرحله ششم:

فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه روشن کنید تا فضای داخل فر کاملا گرم شود و سپس سینی فر را بردارید و یک کاغذ روغنی به اندازه سینی روی آن پهن کنید و اگر به کاغذ روغنی دسترسی ندارید می‌توانید سطح سینی فر را با روغن جدا کننده کیک چرب کنید تا شیرینی کشمشی بعد از پخته شدن نچسبد.

مرحله هفتم:

مایع شیرینی را با قیف یا ملاقه کوچک با فاصله داخل سینی می‌ریزیم و اگر با قیف این کار را انجام می‌دهید نیازی نیست ماسع را پخش کنید به مرور زمان خودش پخش می‌شود.

مرحله هشتم:

شیرینی‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید و زمانی که اطراف شرینی‌ها طلایی شد آن‌ها را از فر خارج کنید و برای اینکه نشکند بگذارید تا کاملا خنک شود و سپس اقدام به جمع کردن آن کنید.

نکات مهم در پخت شیرنی کشمشی

نکات مهم در پخت شیرنی کشمشی

  • اگر تمایل دارید شیرینی‌ها خشک باشد، آرد شیرنی را کمی بیشتر بریزید
  • برای خشک نشدن شیرنی‌ها یک کاسه آب از قبل در فر قرار دهید.

 

مچکرم که تا این لحظه با مجله توکا مگ همراه بودید و امیدواریم با این دستور پخت، یک شیرینی کشمشی خوشمزه درست کنید و لذت ببرید.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

طرز تهیه خورشت فسنجون ملس

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه حلوا زعفرانی

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین