خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

طرز تهیه دسر ترامیسو ایتالیایی

طرز تهیه دسر ترامیسو ایتالیایی

ترامیسو یکی از خوشمزه‌ترین دسرهاست که این دسر طرفداران زیادی دارد. دسر ترامیسو یکی از دسرهای بین المللی است و در همه رستوران‌ها و هتل‌های بزرگ جهان صرف می‌شود و متعلق به کشور ایتالیا است. این دسر خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود. در بخش آشپزی توکا مگ قصد داریم طرز تهیه ترامیسو را آموزش دهیم که به مراتب خوشمزه‌تر از دسرهای بیرون می‌باشد. با ما همراه باشید.

مواد لازم ترامیسو

بیسکوییت لیدی فینگر

۱ بسته بزرگ
شکر

۳ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ

۳ عدد
پنیر ماسکارپونه

۲۰۰ گرم

خامه قنادی

۲۰۰ گرم
قهوه اسپرسو غلیظ

۲ شات

پودر کاکائو

به میزان لازم
وانیل ½ قاشق چایخوری

مراحل تهیه دسر ترامیسو

مرحله اول:

برای تهیه ترامیسو اول از همه قهوه را با دستگاه قهوه‌ساز درست کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم:

زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و با شکر و وانیل به صورت بن ماری روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا رنگ آن به کرمی تغییر پیدا کند.

مرحله سوم:

خامه قنادی را ۲ الی ۳ ساعت قبل از فریزر بردارید و با دور تند همزن برقی تا زمانی که حجم دار شود هم بزنید.

مرحله چهارم:

بعد از اینکه خامه را هم زدید، پنیر ماسکارپونه را به خامه اضافه کنید و با دور تند همزن برقی بزنید تا فومی شکل بشود.

مرحله پنجم:

خامه و پنیر را به زرده‌های تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید تا یکدست بشود.

مرحله ششم:

برای طعم دار کردن خامه ترامیسو می‌توانید کمی قهوه دم کرده به مواد اضافه کنید.

مرحله هفتم :

یک ظرف مستطیل شکل بردارید و بیسکوییت‌ها را در قهوه خنک بغلتانید (زیادی داخل قهوه نماند، درحدی که مرطوب شود، زیرا اگر زیاد داخل قهوه بماند له می‌شود و دسر شما طعم خوبی نمی‌گیرد).

مرحله هشتم:

بعد از اینکه بیسکوییت را در قهوه غلطاندید یک لایه بیسکوییت را کف ظرف بچینید و سپس کمی کرم روی بیسکوییت بمالید و صاف کنید. این کار را تا زمانی که بیسکوییت و کرم شما تمام شد لایه لایه ادامه بدهید.

مرحله نهم:

دسر را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا منسجم بشود.

مرحله دهم:

برای تزئین دسر می‌توانید روی دسر را با پودر کاکائو بپاشید.

 نکات مهم در تهیه دسر ترامیسو

 نکات مهم در تهیه دسر ترامیسو

  • اگر نتوانیستید پنیر ماسکارپونه تهیه کنید می‌توانید از پنیر خامه‌ای استفاده کنید ولی پنیر را در آب بگذارید تا شوری آن از بین برود.
  • بیسکوییت‌ها را به مدت زیاد در قهوه دم کرده نخیسانید، زیرا دیر شما شکل خمیری می‌گیرد. (فقط در حدی که بیسکوییت‌ها مرطوب شود)
  • بجای بیسکوییت لیدی فینگر از بیسکوییت پتی بور هم می‌توانید استفاده کنید.
  • بهترین قهوه، قهوه اسپرسو است
  • از بیسکوییت‌های طعم دار استفاده نکنید

 

مچکرم تا این لحظه با توکا مگ همراه بودید، امیدوارم با این دستور پخت دسر ترامیسو دلخواه خود را درست کنید و نوش‌ جان کنید.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

مناطق زیبای گردشگری در اهواز

خواندن مطلب بعدی ←

 مناطق سردسیر کشور کدامند؟

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین