خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی جاافتاده و مجلسی

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی

خورشت قرمه سبزی یکی خورشت‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است که نه تنها در بین ایرانیان بلکه در خارج از ایران طرفداران خودش را دارد. این خورشت خوشمزه در شهرها مختلف کشورمان دستور پخت‌های متنوعی دارد و مواد اولیۀ آن در هرکدام از این دستو‌رها تفاوت جزیی باهم دارند. در این بخش از آشپزی توکا مگ قصد داریم دستور پخت یک قورمه سبزی خوش عطر و جا افتاده به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم خورشت قرمه سبزی

گوشت گوسفندی خورشتی

۳۰۰ گرم
پیاز

۲ عدد متوسط

سبزی قورمه

۵۰۰ گرم
لیمو‌ عمانی

۴ عدد

آبغوره

به میزان لازم
روغن مایع

به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری

به میزان لازم

مراحل پخت خورشت قرمه سبزی

مرحله اول:

اولین قدم برای تهیه قرمه سبزی باید از شب قبل لوبیا‌ها را در آب خیس کنید تا کاملا نفخ لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی گرفته شود و همچنین به نرم تر شدن لوبیاها کمک می‌کند. به طوری که بتوانید آب لوبیا را دو الی سه بار عوض کنید کاملا نفخ لوبیا گرفته می‌شود.

مرحله دوم:

پیازها را نگینی خورد کنید و در یک قابلمه با روغت تف دهید بعد از اینکه پیازها کمی شفاف شد زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تف دهید.

مرحله سوم:

پس از اینکه گوشت‌ها را شستشو دادید به صورت قیمه‌ای خورد کنید. (نه زیاد بزرگ و نه زیاد کوچیک) و به پیازها اضافه کنید و به خوبی تف دهید تا رنگ گوشت‌ها تغییر کند و کمی سرخ شود.

مرحله چهارم:

لوبیاها را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه لوبیاها را با گوشت‌ها تف دهید. سپس ۳ لیواان آب به قابلمه اضافه کنید. شعله را ابتدا زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و بعد شعله را کم کنید تا گوشت و لوبیاها بخ خوبی مغزپخت شود. (۲ ساعت زمان میبرد)

مرحله پنجم:

سبزی خورشتی را با روغن خوب تف دهید و هرچقدر سبزی را بیشتر تف دهید رنگ قرمه سبزی شما تیره‌تر می‌شود. پس از گذشت یک ساعت از پخت لوبیا و گوشت، سبزی‌های سرخ کرده را به قابلمه خورشت اضافه کنید.

مرحله ششم:

لیموعمانی‌ها را سوراخ کنید و تخم‌های آن را خارج کنید و به داخل خورشت با نمک، فلفل سیاه و ادویه کاری اضافه کنید.

مرحله هفتم:

بگذارید خورشت شما روغن بیندازد و جا بیافتد. پس از اینکه خورشت به خوبی روغن انداخت می‌توانید با برنج زعفرانی میل کنید که یک ترکیب محشری می‌شود و نوش جان کنید.

نکات مهم در پخت خورشت قرمه سبزی 

نکات مهم در پخت خورشت قرمه سبزی 

  • اگر می‌خواهید خورشت قرمه سبزی ترش تر بشود می‌توانید از قره‌قوروت، گرد لیمو عمانی، گرد غوره استفاده کنید
  • برای پخت قرمه سبزی از زودپز استفاده نکنید
  • برای خوشمزه شدن خورشت قورمه سبزی می‌توانید از آب قلم یا آب گوشت استفاده کنید
  • وقتی که در خورشت آب میریزید حتما آب جوش باشد، آب سرد نریزید
  • برای گرفتن تلخی لیموعمانی بهتر است از قبل لیمو عمانی‌ها را خیس کنید.
  • در آخر پخت خورشتف دو تکه یخ بیندازید. این کار باعث می‌شود به سبزی‌ها شوک وارد می‌کند که باعث خوش رنگ شدن بیستر خورشت می‌شود.
  • بهتر است از سبزی تازه استفاده کنید.

 

مچکرم که تا این لحظه با مجله توکا مگ همراه بودید و امیدواریم با این دستور پخت، یک خورشت قورمه خوشمزه درست کنید و لذت ببرید.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

طرز تهیه مرغ شکم پر

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه باقالی پلو با گردن

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین