خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

طرز تهیه خورشت فسنجون ملس

طرز تهیه خورشت فسنجون ملس

اصالت این غذای خوشمزه و لذیذ از گیلان است که جزء یکی از خورشت‌های محبوب و اصیل ایرانی محسوب می‌شود. خورشت فسنجان در بیشتر نقاط کشور به صورت ملس، ترش، شیرین که با گوشت قلقلی، مرغ یا اردک درست می‌شود واین خورشت طرفداران زیادی دارد. اما خورشت فسنجون ملس محبوبیت بیشتری نسبت به شیرین و ترش دارد. حال در این مقاله می‌خواهیم به طرز تهیه خورشت فسنجون ملس بپردازیم.

مواد لازم خورشت فسنجون ملس

مرغ

۴ تیکه ران یا سینه
گرد

۵۰۰ گرم

پیاز

۲ عدد
رب انار

۳ تا ۵ قاشق غذاخوری

شکر

۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده

۱ قاشق غذاخوری

روغن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه

به میزان لازم

مراحل پخت خورشت فسنجون ملس

مرحله اول:

ابتدا باید مرغ‌ها را بشورید و با نمک و فلفل مخلوط کنید و در روغن بگذارید تا دو طرف آن به خوبی پخته شود.

مرحله دوم:

بعد از پخته شدن مرغ‌ها آن را کنار بگذارید و پیازها را نگینی خورد کنید و درون یک قابلمه با زردچوبه تف دهید تا پیازها طلایی شود.

مرحله سوم:

گردو‌ها را خورد کنید و درون پیازها بریزید و تا ۵ دقیقه تف دهید.

مرحله چهارم:

رب انار را به محتویات داخل قابله (پیاز و گردو) اضفه کنید و سپس مرغ‌ها را درون قابله بچینید و بگذارید کمی با مواد تف بخورد.

مرحله پنجم:

سپس ۴ یا ۵ لیوان آب به خورشت اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به آرامی خورشت فسنجون شما پخته شود.

مرحله ششم:

بعد ۲ الی ۳ ساعت به خورشت فسنجون شکر و زعفران دم کرده بیافزاید و بگذارید خورش خوب جا افتاده و روغن بیاندازد.

نکات مهم در پخت خورشت فسنجون ملس

نکات مهم در پخت خورشت فسنجون ملس

  • مدت زمان چخت این خورشت ۴ الی ۵ ساعت طول می‌کشد پس برای درست کردن آن اصلا عجله نکنید و بگذارید آرام آرام پخته شود.
  • اگر می‌خواهید به جای مرغ از گوشت استفاده کنید بهتر است به صورت قلقلی باشد تا به خورشت شما طعم و ظاهر بهتری بدهد.
  • به هیچ عنوان مرغ را اول به خورشت اضافه نکنید چون ممکن است تا زمان جا افتادن خورشت، مرغ‌ها وا بشود.
  • کمی آب سرد در هنگام اضافه کردن گردو به قابلمه بیافزایید چرا که باعث می‌شود چربی داخل گردو آزاد شود و فسنجون شما روغن بیندازد.
  • اضافه کردن دارچین و برگ بو در هنگام تفت دادن مرغ می تواند طعم خورشت شما را خوشمزه‌تر کند.
  • می‌توانید یک قاشق رب گوجه فرنگی را در کنار رب انار به خورشت بیافزارید چرا که خورشت خوش رنگ‌تر می‌شود.
  • حتما گردو خشک باشد و از گردوی نا مرغوب استفاده نکنید زیرا باعث تلخ شدن خورشت می‌شود.
  • رب انار و پیاز را زیاد با زردچوبه تف ندهید، باعث تلخ شدن خورشت می‌شود.
  • اضافه کردن کمی آبلیمو و آبغوره می‌تواند تلخی خورشت شما را کم کند.
  • با اضافه کردن شکر به خورشت، رنگ خورشت شما تیره تر می‌شود. (ولی حتما یک قاشق شکر در خورشت فسنجان بریزید)

 

مچکرم که تا این لحظه با مجله توکا مگ همراه بودید و امیدواریم با این دستور پخت، یک خورشت فسنجون خوشمزه درست کنید و لذت ببرید.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

طرز تهیه باقالی پلو با گردن

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه شیرینی کشمشی

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین