خبر های فوری:

چیزی پیدا نشد

طرز تهیه باقالی پلو با گردن

طرز تهیه باقالی پلو با گردن

باقالی پلو با گردن یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی است که نسبتا غذای سنگینی و دیرهضمی بوده. این غذا بیشتر در مجالس و مهمانی‌ها سرو می‌شود. اگر قصد دارید یک باقالی پلو خوشمزه برای خودتان درست کنید ما در این مقاله به شما آموزش می‌دهیم، با توکا مگ همراه باشید.

مواد لازم باقالی پلو با گردن

 برنج

 ۴ پیمانه
 باقالی

 ۲ پیمانه

 گردن کامل گوسفند

 ۱ عدد
 پیاز

 ۳ عدد

سیر

 ۲ حبه
 برگ بو

 ۴ عدد

 زعفران دم کرده

 نصف پیمانه
 شوید خشک

 ۱ پیمانه

 کره

 ۱۰۰ گرم
 پودر دارچین

 نصف قاشق غذاخوری

چوب دارچین

 ۱ تکه
 سیب زمینی برای ته دیگ

 به میزان لازم

 روغن، نمک، فلفل

 به میزان لازم

مراحل پخت باقالی پلو با گردن

مرحله اول:

ابتدا پیازها را پوست بگیرید و خلالی خورد کنید و سپس یک قابلمه مناسب بردارید و روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن بریزید و پیازها را داخل روغن بریزید و تف دهید تا نرم شود.

مرحله دوم:

سیرها را با رنده ریز رنده کنید و به پیازها اضافه کنید و بکذارید یکم عطر سیر بلند شود. گردن گوسفندی را در قابلمه بندازید و تف دهید تا کمی سرخ شود و رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله سوم:

کمی زردچوبه به گوشت‌ها اضافه کنید و تف دهید سپس ۱-۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید و یک چوب دارچین، مقداری زعفران دم‌کرده و برگه بو را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید. ( پخت گوشت گردن ۳ تا ۴ ساعت زمان می‌برد)

مرحله چهارم:

طی هر یک ساعت یکبار به قابلمه سربزنید و با ملاقه از لعاب‌ها بر روی گوشت بریزید تا گوشت خشک نشود. در یک ساعت آخر پخت گوشت کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم:

برنج را حدود ۲ ساعت قبل از پخت بخیسانید.

مرحله ششم:

یک قابلمه بردارید و پر از آب کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوش بیاید و باقالی‌های پاک کرده را در آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود و سپس برنج خیس خورده را به قابله اضافه کنید.

مرحله هفتم:

اجازه دهید برنج کمی بجوشد و نرم شود و بهتر است برنج باقلی پلو را کمی زنده تر آبکش کنید.

مرحله هشتم:

یک قابلمه دیگر بردارید و کف آن را کمی روغن بریزید و و ته قابلمه را سیب زمینی بگذارید و یک لایه مخلوط برنج باقالی را بریزید و روی آن را کمی شوید خشک و زعفران اضافافه کنید. همینجوری لایه‌ها را تا تمام شدن برنج ادامه دهید.

مرحله نهم:

درب قابلمه را بگذارید و حرارت را برای چند دقیقه زیاد کنید تا ته دیگ برشته شود و برنج بخار کند و بعد حرارت را ملایم کنید تا برنج و باقالی‌ها پخته شوند.

مرحله دهم:

پس از درست شدن باقالی پلو، کره و پودر دارچین را باهم مخلوط می‌کنیم و روی برنج می‌ریزیم. سپس باقالی پلو را همراه با گوشت گردن در کنارهم می‌گذاریم و نوش جان می‌کنید.

نکات مهم در پخت باقالی پلو با گردن

نکات مهم در پخت باقالی پلو با گردن

  • گوشت گردن باید با حرارت ملایم پخته شود و طی زمان ۳-۴ ساعته باشد
  • به گوشت اصلا آب سرد اضافه نکنید زیرا باعث دیرپز شدن گوشت می‌شود.
  • برای ته دیگ سیب زمینی بهتر است سیب زمینی‌ها را ۱۰ دقیقه در زعفران دم کرده بغلتانید تا ته دیگ غذای شما رنگ و عطر بهتری داشته باشد.
  • برای خوشمزه شدن باقالی پلو می‌توانید در مرحله پخت برنج ۲ حبه سیر را لای برنج‌ها بگذارید.

 

مچکرم که تا این لحظه با مجله توکا مگ همراه بودید و امیدواریم با این دستور پخت، یک باقالی پلو با گردن خوشمزه درست کنید و لذت ببرید.

0 مورد نقد و بررسی

→ خواندن مطلب قبلی

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی جاافتاده و مجلسی

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه خورشت فسنجون ملس

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین